Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 13 maart 2018

13-3-2018

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Er kwam een vraag wanneer er weer een boek uit kwam van mijn hand? Ja vaak over gedacht, ik zou ook al lang er mee door gaan(ben begonnen), maar door enorme drukte komt het er nog niet echt van. Misschien een keer iemand anders laten schrijven( spookschrijver).

Gisteren bij de Coen en Sander show geweest op radio 538, u kunt het opzoeken en luisteren. ( 18.10 uur op 12 Maart) Was een goed gesprek over roofvogels, dat we er niet tegen zijn, zelfs voor... maar dat er te veel zijn.

Geweldige mailtjes en telefoontjes reeds over de opstart periode met LTW, de duiven krijgen een drang om te vliegen na enkele dagen reeds, en voordeel is... hard trainen is minder last van rovers. Duiven snel omhoog sturen, en na trainen snel naar binnen halen.

Liefhebbers die het al langer gebruiken weten het, LTW als opstart en Olympic MG Mix over het voer laat duiven enorm trainen... oppassen met overbelasting... daarom Olympic MG mix over het voer, mag in deze tijd best een keer extra.

Maak gebruik van het goede weer nu, laat uw duiven er uit, natuurlijk zijn er rovers, ook hier. Maar ze moeten over veertien dagen al mee op de africhtingen, dus er uit, vliegen, niet laten slenteren en weer naar binnen. 

RECUP van BEYERS is op dit ogenblik enorm goed, maakt de duiven "vlieg geschikt" het Beyers Elite systeem is uitermate geschikt voor de BEUTE PRODUCTEN, ik ga het ook weer gebruiken. RECUP ELITE, dan PREMIUM SUPER WEDUWSCHAP en SUPER ENERGIE ook weer van ELITE(BEYERS RODE ZAK). Hier dus geen opbouw Elite maar Premium weduwschap, Opbouw vind ik voor mij als allround speler net te licht.

Ik had het er over met Johan den Hartog, ook hij had een jaar Galaxy gebruikt, maar gaat ook terug naar RECUP, PREMIUM WEDUWSCHAP en SUPER ENERGIE, dus het 3 fasen systeem BEUTE.

De enzymen over de Recup en Energie helpen met de vertering en opname, en met de BEUTE Producten blijkt het grandioos.

Gisteravond heb ik de duivinnen voor een nacht bij de doffers gelaten, dat doe ik zo nu en dan, het seizoen is nog lang he.

Nu pak ik ze weer weg, 15 uurtjes genieten voor ze.

Gelijk even tegen luis behandelen, ze hebben niet veel door het BEUTE BATHSALT, maar even een echte druppel, helpt 100% en dan het BATHSALT om het vrij te houden, en ziet u de koppen ??? Na gebruik BATHSALT? Prachtig he, door de speciale toevoeging.....

Terug