Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG
20-3-2018

Goedemorgen allen,

wist u dat u ook alle BEUTE DUIVENPRODUCTEN kunt bestellen op Coolbird? 

De duiven beginnen geweldig te trainen, een 45/60 minuten in de ochtend vinden ze heerlijk. Dat het koud is? tja, dat vinden ze niet erg hoorde ik ze tegen elkaar zeggen.

Veel liefhebbers melden nu het zelfde, ze zijn na de voorjaarsbeurs begonnen met LTW en gaan nu over op CLEAN BALANCE( of soms andersom) , eerst 14 dagen LTW nu 7 dagen CLEAN BALANCE en de duiven zijn er klaar voor.

Die van mij glimmen zo enorm, het verenpak is vol met vet en poeder, ze zijn licht in de hand, dat vind ik belangrijk even in de strijd tegen scheefvliegers.

Ze krijgen hier altijd twee maal per week Olympic MG Mix over het voer, de ouden meestal met Lecithine olie en jongen ook vaak met Colicontrol.

Door de VITA-SPORT die door de MG MIX zit, hebben duiven gewoon minder problemen met hun spieren.

Gisteren nog even over gehad met ARJAN BEENS, de nationale topper op de overnacht.  Hij gebruikt al jaren Herstel Powert, Vita Sport en de Capsules met veel plezier en succes. Gisteren kreeg ik een leuke foto van hem met Beute tas. Ik geef het zei hij, en dat mag iedereen zien !

De capsules waren zijn idee trouwens.... jaren geleden, zei hij: Die super herstel power van jou kan die niet in capsules? ...... Tja, en nu gebruikt bijna iedereen ze, dank Arjan.  ;) 

Mijn duivinnen vliegen nu ( 09.20 uur) 35 minuten en ik heb ze nog niet gezien.....  zijn wel gezond lijkt me.

 

Terug