Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 28E
28-3-2018

Goedendag iedereen,

Afgelopen maandag avond is Nanne Wolff even bij ons in de club geweest, door het vervoerverbod mogen de leden niet met duiven bij hem in de praktijk komen, maar andersom mocht wel.

Dus 19.30 uur was hij er, en konden de leden hun duiven laten controleren. We zaten er allemaal bij dus geen geheimen. De kwaliteit was goede volgend de dokter en zijn assistente en in de gehele club geen wormen ! dat vond ik knap. Natuurlijk hier en daar wat geel of luchtweg onstekingen, maar geen enstige zaken.

Ik had zelf mijn 651 en 682 mee gebracht(Twee doffers) ze waren super in orde en hadden dus helemaal niks.

Knap vond ik wederom dan Nanne zei van de 651: Een beste vlieger, veel prijzen waarschijnlijk en komt uit een topper.... de 651 was de beste jaarling doffer en zijn moeder is Hecate de Asduif Fond 14-811. Het was wederom mega gezellig en dat is ook heel belangrijk.

Diverse leden van "buiten onze club" vroegen ook of ze mochten komen, dan kon helaas niet, te veel duiven en te weinig tijd, en ook nanne heeft maar 60 minuten in een uur. 

Ik zal het nog een keer regelen maar dan open en misschien overdag, het spijt me van de kwade gezichten...

De training vlucht van aanstaande zaterdag gaat hier in de club waarschijnlijk niet door, op dit ogenblik wil er nog niemand mee doen.

Gisteren was ik mijn oude Hangover 14-734 kwijt, hij kwam terug maar ernstig gewond( terug de andere dag), ik zag dat hij gepakt werd door de Havik... maar gelukkig kwam hij( ernstig gewond) toch terug, ontsnapt aan de HAVIK.

VRAAG: KUNNEN WE NOG STEEDS BEGINNEN MET HET BEUTE SYSTEEM? OOK AL IS HET AL NA 5 Maart? JA NATUURLIJK, U KUNT GEWOON BEGINNEN MET EERST 14 DAGEN LTW, OOK AL GAAT U REEDS SPELEN

En begint u nu? Doe dan eerst even een weekje CLEAN BALANCE

en BEGIN GELIJK MET OLYMPIC MG MIX ....... !!!! WE WILLEN LIEVER GEEN SCHEEFVLIEGERS TOCH.

Beginnen NU.

Terug