Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

31E MAART
31-3-2018

Goedendag vrienden en vriendinnen

Gisteren een paar jongen geruild met Richard van Zuijlen uit Almere, hij had er 9 mee waarvan ik vier stuks mocht uitzoeken, ik hoop dat ik de goede keuze gemaakt heb.

Richard kreeg er vijf, vier voor de ruiling en èèn op een bon.

Een late jonge duif van Johan Hamstra was aangekomen bij Johan Halman uit Zuidveen... Johan bracht hem naar Willem..., Willem bracht hem naar mij en ik breng hem weer naar Johan Hamstra. Duivensport ! Geweldig.

De ouden trainen geweldig vanmorgen....zoals iedere dag, GEZONDE DUIVEN EN LTW laat duiven trainen als NOOIT TEVOREN. Bestel uw producten hier op de site !!

De voorspelling qua weer was erg slecht voor vandaag, regen, kou en noordoostenwind, en zelfs op de eerste "vluchtdag" hebben ze het fout, het is hier al vanaf 07.30 uur geweldig weer. Nu en het is 09.20 uur, staat de zon hoog aan de lichtblauwe hemel en is het hier windstil.

Op dit ogenblik zitten er zo,n 115 jonge duiven op de hokken, door het roofvogel probleem heb ik naast de nog 65 winterjongen er nog een groep bij gezet. Ze ruien goed, eten geweldig en zien er gewoon top uit. Er zitten 8 vreemden tussen, mooi koppeltje.

Terug