Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

5 APRIL
5-4-2018

Goedemorgen iedereen,

Geen weer vandaag....om de duiven te lappen. Ze gaan vrijdag in de mand en ze zijn twee keer gelapt( 10 en 40 km), alles steeds thuis gelukkig.

Ze kennen het spelletje nog niet, maar dat geeft ook niets, andere jaren gingen we vaak te vroeg van start, nu slow start!! easy going zeg maar.

De 31 weduwnaars zitten er klaar voor met 16 jaarlingen !, dus 50% is nieuw en onervaren. Daar zullen verassingen tussen zitten.... goede maar ook slechte ;)

Bij de duivinnen zitten 12 jaarlingen, ook dit zullen na enkele weken de kopvliegers moeten worden.

Vorige week hadden we dokter Wolff in de club, mijn doffers waren geweldig vertelde hij, super schoon en enorm in orde, altijd blij te horen.

Door de LTW en CLEAN BALANCE zijn ze super schoon aan de start gekomen, nu proberen vol te houden, en zo lang mogelijk met de eigen BEUTE PRODUCTEN. Let op in ben niet tegen medicatie, ik ben er zelfs VOOR, maar pas als het moet. Voor 2010 gaf ik alle medicatie, bijna alle dagen wel iets, maar 2010/2017 niets of in ieder geval bijna niets. Zo nu en dan een geel tablet , als ik die gaf( dat was drie keer in acht! seizoenen) dan is dat die van de Weerd(Belga Magix)

Vanmorgen ook weer mensen aan de lijn: Gert Jan mijn duiven vliegen bijna twee uur, is dat normaal? Ja, als ze gezond zijn, niet te zwaar en BEUTE PRODUCTEN krijgen(LTW) is dat heel normaal. En die frisse koppen? Ja ook dat komt door de combinatie van LTW, BEUTE BADZOUT en CLEAN BALANCE.

Scheefvliegers?? of andere overbelaste spieren: OLYMPIC MG MIX over het voer, sinds ik dat gebruik(DE VITA SPORT, die ook in de Olympic MG mix zit) heb ik geen problemen meer met scheefvliegers... Mensen beginnen er pas mee wanneer ze problemen hebben... TJA IK NIET, hier 52 weken per jaar.

Gisteren was ik bij Dick Vogellzang te staphorst.. het gaat redelijk goed met Dick zelf maar door zijn uitvallen en het uitvallen van Jan.... gaat de zaak dicht. Per 1 Mei is het over en uit. Verschrikkelijk dat de droom van Dick nu weg valt, het ging zo goed, iedereen kende Dick, de zaak was mega druk !! en nu, Kan niet meer. Ik hoop dat het met de gezondheid snel beter gaat, en dat zijn droom: de zaak... tja, ik weet het niet, Sterkte met deze beslissing.

Terug