Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 9 april 2018

9-4-2018

Goedemorgen iedereen,

alle 31 duiven van zaterdag zijn retour, was een raar verloop. De eerste keer, zuidoosten wind en de warmte zorgde voor raar verlopen vluchtenb in het land.

Vanavond gaan ze weer de mand in, onze afdeling heeft een training ingelast naar Harderwijk, vanavond om 19.15 uur in te manden bij ons in het clubgebouw zag ik.

De duiven hadden zaterdag en zondag CLEAN BALANCE in het water, en maandag dinsdag en woensdag de LTW, ook vandaag, we hebben een africht vlucht, maar kijk ik niet na m.b.t producten geven, dus dat blijft het zelfde. Dus vandaag ook OLYMPIC MG MIX over het voer.

De jongen hadden het slecht vorige week, ze hadden buikpijn, colie dus, en dat heb ik nooit... maar een paar vreemde jongen kregen het dus nu de mijne ook.

COLICONTROL over het voer en een beetje door het water ( ik deed 4 ml per kilo voer en 4 ml per liter water) en nu is het weer opgelost... ze zaten vanmorgen weer lekker in bad.

Kunnen we nu nog met het BEUTE SYSTEEM BEGINNEN ?? was de vraag, ja natuurlijk, u kunt ten allertijde zo inspringen.

Dick Vogelzang stopt, waar hal;en we het nu? was ook een vraag uit omgeving staphorst, bij DE GROOT s, Heerenbroek, of gewoon bij mij thuis, even bellen en kom het maar halen.

En natuurlijk kunnen alle winkels het gewoon bestellen via LATAIRE !!!!

Maar u kunt het ook gewoon hier bestellenb via de Webshop, SUCCES en zet hem op

Terug