Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 11 april 2018

11-4-2018

Goedemorgen iedereen,

Gisteren een africhting vlucht gehad met de afdeling, onze duiven kwamen vanuit Harderwijk, gelost om 10.30 uur ongeveer(Klein vervoer). De duiven kwamen als hagelstenen, 11.20uur  de eerste en om 11.33uur  45 van de 47 thuis. Ze kwamen overal heel goed hoorde ik wel. Hier dus ook de duivinnen mee(eerste keer).

Bij thuiskomst zat er gewoon LTW in het water(Maandag, Dinsdag en Woensdag). De geslachten mochten even samen voor een uurtje. In iedere bak lagen een paar pinda,s en Super weduwschap van Beijers stond in de bak op ze te wachten.

Op dit ogenblik is het MEGA druk met bestellingen, liefhebbers willen nog even hun duiven in conditie hebben voor de mooie vluchten beginnen.

TIP: geef door de LTW de eerste weken eens CVS( de beste vitaminen voor duiven), en zie ongelofelijk ze gaan trainen en er uit gaan zien.

Vergeet de OLYMPIC MG mix niet hè, we willen volle duiven, met machtige spieren en geen !!! scheefvliegers. 

JONGE DUIVEN MET NATTE MEST? COLICONTROL over het voer. Door het water ELECTROBOOST !!! en de slechte mest is snel verleden tijd.

kijk eens op de site van COOLBIRD !!

En gaan uw bestellingen via de Groot s, Heerenbroek? Ook daar alle BEUTE PRODUCTEN te bestellen en of te halen !

En vrijdag ochtend kunt u natuurlijk ook gewoon bij mij thuis komen, even bellen en koffie toe ;) Neemt u de producten gelijk mee !

 

Terug