Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 13 april 2018

13-4-2018

Goedemorgen iedereen

Het is vrijdag de 13e .....

Dus opletten vandaag ;)

Hier een rustige ochtend qua duiven uitlaten, misschien de jongen even( 2e Groep) maar de ouden en de winterjongen hoeven er niet uit vandaag.

De winterjongen beginnen vandaag aan hun 7 dagen CLEAN BALANCE om ze "terug zuiver te zetten" en bij de eerste dag soms twee dagen vinden ze het water wat zurig, ik houd ze dan even binnen dat ze het moeten drinken, als ze het echt gewend zijn vinden ze het prima.

Gisteren met een groot Fries kampioen gesproken, hij had zoveel goede dingen gehoord over CLEAN BALANCE bij de jonge duiven in zijn omgeving dat hij het nu ook ging gebruiken. Hij gebruikte al veel andere producten van mij, maar nu dus ook de CLEAN BALANCE

Hij wilde het water bij de jongen graag verzuren, gebruikte appelazijn... maar hoorde dat dit toch zo nu en dan problemen gaf( niet sterk genoeg)  en in zijn omgeving vielen jonge duiven om.... wat dat nu was wist hij ook niet, maar toch maar snel het water verzuren en dan gelijk met het beste ! En dat is duidelijk CLEAN BALANCE, ik gebruik het ook bij de oude duiven op zaterdag en zondag !

Vanavond gaan er 47/48 duiven mee, ze zien er goed uit, trainen prima, eten prima, dus in enkele weken komt het wel goed.

Wist u dat ALLE DUIVENSPORTZAKEN gewoon BEUTE producten kunnen bestellen bij LATAIRE ? Of laat uw voer-boer mij gewoon bellen voor informatie.

Maar u kunt ook gewoon hier via mijn webshop bestellen of anoniem via COOLBIRD, bij Coolbird zie ik niet welke kampioenen BEUTE producten bestellen.

Afgelopen week in het Spoor der kampioenen zag ik een paar keer BEUTE PRODUCTEN, heel mooi en bedankt vrienden. Laat iedereen gewoon eerlijk zijn hè. 

Vandaag begin ik ook met het druppelen in de ogen met BEUTE EYE DROPS, verzorgen van de ogen, het schoonmaken van de traanbuis en gewoon mega orrientatie. Het thuiskomen in de rechte lijn begint bij de ogen.

Leg de druppel op het oog ! , niet van hoogte laten vallen ! dan zit uw shirt en vloer er onder !!

Ik hoorde dus van omvallende jonge duiven, in veel gebieden van Nederland, de ene dag zitten ze wat dik, de andere dag dood, HOU HET IN DE GATEN, begin nu in ieder geval met COLICONTROL over het voer en wat CLEAN BALANCE door het water.

TIP: BRENG DE ZON OP UW HOK, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK, LAAT DE ZON BINNEN EN GEEF 1 a 2 DAGEN PER WEEK CVS !! De beste vitaminen voor duiven, hier gaat het gewoon door de LTW( het best verkochte duivenproduct van Nederland)

Succes

 

Terug