Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 20E
20-4-2018

Goedendag iedereen,

Het is weer vrijdag, inzetten voor de tweede vlucht. We gaan volgens mij naar Deurne, beetje verwarring wederom, op de compuclub site bleek wat anders te staan dan op de afdeling site.

Ik kijk er eigenlijk niet na, niet meer althans, de laatste jaren hebben we vaak andere losplaatsen dan in "het boekje " staan. Zaterdag morgen kijk ik gewoon op onze site bij actueel lossing nieuws waar we gelost zijn.

Ik sprak vorige maand een liefhebber met verstand van lossingen, vervoer, vlieglijnen etc. Hij vertelde dat hij vorig seizoen voor Pointaise contact had gehad met onze lossing mensen, hij had hun gewaarschuwd niet naar deze losplaats te gaan ivm de wind en vlieglijn. We gingen toch, en dat is ons goed recht natuurlijk, maar wat hij al dacht(en ik ook) dat het slecht zou aflopen. Er zijn nu nog liefhebbers met veel achterblijvers. Soms worden er keuzes gemaakt die "raar" zijn. Maar ik mag er niet te veel over zeggen... maar moet eerlijk zeggen: meestal gaat het goed hier hoor in afdeling 11. Gekke dingen zullen er in alle afdelingen wel zijn.

Jaap Abbing( ik ken hem niet trouwens) stuurde mijn een mail: ik mocht van hem eigenlijk niet praten over wat in het water ging of over het voer. Ik moest over duivensport praten in het algemeen... die man vergat twee dingen: dit is een webshop site met dagboekje. dus een verkoop site van BEUTE DUIVENPRODUCTEN.

En hij was vergeten dat ik vanaf de jaren 80 tot en met 2016 !! over duivensport schreef, boeken had geschreven etc etc

Dus Jaap, lees mijn dagboekje aub niet meer.

En morgen zal ik misschien terug komen op pointoise of afd. 11, want er over schrijven mogen we eigenlijk niet, dus ik zal wel moeten rectificeren.

Vanavond tussen 40/45 duiven mee.

Terug