Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 23E
23-4-2018

Goedendag

23 April, de verjaardag van mijn vader, hij is al in 1999 overleden maar toch blijft zo een dag in je hoofd, 23 April. Hij stierf op 8 Mei 1999, was een fanatieke bekende duiven coach. Later speelde ik met mijn moeder samen, die overleed 7 december j.l. maar toch laat ik de naam Beute en zn mooi op de uitslag staan. Als een eerbetoon aan mijn ouders.

De duivinnen vlogen vanmorgen al weer 75 minuten, ik had ze er vroeg uit, na een uur en een kwartier moest ik ze gewoon naar beneden fluiten, op maandag al weer zo lang vliegen hoeft niet.( mag wel hahaha)

Ze hebben het goed te pakken, ik voer ze ruim, ze krijgen vetten en BEUTE PRODUCTEN, meer om ze richting de midfond en dagfond goed te krijgen maar dat ze dan op de vitesse al zo komen is leuk maar bijzaak.

Vergeten reeds maar, mijn beste 3 duivinnen zijn opgegeten door de roofvogel, en mijn beste oude weduwnaar erg gewond. 

Sinds afgelopen week heb ik de aantallen doffers/duivinnen op tal gemaakt ik had nog 31 doffers en 24 duivinnen, maar toen 2 van de 3 BELGEN weg bleven op de vluchten, en mijn oudste doffer gewond raakte waren er nog 28, van die 28 heb ik nu 4 op de reserve bank gezet, en is het met tonen: 24/24

Hier dus afgelopen week 37 van de 43 in de prijzen, er kwam een vraag: U adviseerde iets voor de koppen te geven op donderdag BELGA TAI noemde u, deed u dat zelf ook voor deze 37/43 vlucht? Dat was een goede en duidelijke vraag, NEE, ik gebruik in principe GEEN medicatie, maar ik vond het een goed advies voor veel liefhebbers ivm de oostenwind. Dus advies voor anderen JA, zelf gebruikt NEE.

En een Fries schreef: een speler hier pakte ook 38 prijzen van 45 duiven, en hij gebruikt niks....., Dat heeft hij u verteld meneer, hier staat hij gewoon bij de klanten en bestellingen van de laatste weken ;) 

 

Terug