Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 27E APRIL
27-4-2018

Goedemorgen iedereen,

Koningdag 2018, met mooi weer, hoe leuk kunnen we het hebben.

Vanmorgen bezoek gehad van Gaatze de Graaf uit Zwagerbosch, hij kwam de MINI-Beute halen voor de kinderen. Zo nu en dan kweek ik uit ingeteelde Vechtmachines een extreem kleine duif, alles zit er op en aan, maar gewoon de maat van een Tortelduif. Even gezellig gesproken met deze fanatieke fondman. 

De oude duiven er vandaag niet uit, meestal laat ik ze op vrijdag vast zitten, op donderdag volle bak super energie, dan blaas ik ze helemaal op zeg maar en dan is het zonde als er wat af gaat op vrijdagochtend tijdens een training.

Gisteravond later kwamen een doffer en een duivin nog terug van de training, misschien toch wat achter aan gezeten. Of gewoon forme, dat zou ook kunnen.

Vandaag vrijdag heb ik Electroboost door het water, dat is niet iedere week hoor, in principe alleen met warm weer, maar ik had een beetje over met verpakken... en om het dan weg te gooien hahaha.

Electroboost is een product wat enorm veel verkocht word, vooral straks wanneer het warmer gaat worden, het zijn electrolyten van het beste was er te koop is( voor mensen en paarden)

Later meer, nu ff tv kijken

Terug