Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

1 MEI
1-5-2018

Goedemorgen iedereen,

Ook goedemorgen trouwens voor al die mensen die dit niet lezen...

Regen buiten, ik laat de duiven even lekker binnen, ik ga ze zo afvoeren met Beyers Super weduwschap en Beute Korrelmix. Misschien dat ze vanmiddag even naar buiten kunnen.

Vanavond kan men inmanden in het clubgebouw van pv de Vredesduif te Noordwolde voor een africhting , u kunt uw duiven brengen tussen 19/19.30 uur.

Voor zaterdag lijkt het weer prachtig, maar vergeet niet het is pas dinsdag, en onze Piet gaat iedere dag wat anders zeggen, meestal het tegenovergestelde van de dag ervoor. 

Ik wens u een prachtige dag. En morgen... wederom naar Belgie, met een auto vol naar Lataire, het gaat zo enorm hard, liefhebbers zien bij hun clubgenoten hoe veel beter het kan met fitte duiven .... en willen ook BEUTE producten. En de marathon mensen zijn aan het wakker worden voor hun vluchten, en veel van mijn klanten spelen deze vluchten. Ik heb ook verkoop gedaan...... maar dan 30 jaar later 

Gister nog weer een beroemde ZLU speler aan de lijn, hij ging nu beginnen(begin MEI) met de LTW en CLEAN BALANCE kuur, precies volgens plan vertelde hij, en zijn prestaties zijn al jaren wereld top.

TIP: matig weer buiten, te weinig zon, breng de zon op uw hok met CVS de beste vitaminen waarschijnlijk voor duiven. Twee dagen in de week, dinsdag en woensdag gewoon door de LTW of woensdag en donderdag.

TIP: maak u jongen nu schoon !!! en laat ze trainen, licht voer en LTW door het water. COLI??? COLICONTROL over het voer, mag best tot 5 ml per 500 gram voer. En Electroboost door het water !!

 

Terug