Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

4 MEI
4-5-2018

Goedendag iedereen

Vanavond inzetten voor de vierde vlucht van het seizoen, het is nog maar het begin maar ondanks het verlies van de beste duiven door roofvogel en kat van de buren gaat het goed. Mooi prijdpercentage ook met twee keer een vroege duif 7e en 3e van de afdeling tegen ruim 21.000 duiven.

Ik las net dat Gaby Vandenabeele eind van dit jaar alles totaal verkoopt door een duiven long, zal wel wat opbrengen.

Ik denk dat de heer Pander eind van het jaar ook alles verkoopt, hij werkt er wat naar toe in zijn blog. Vorig jaar al clubgenoten van hem, maar die doen nu ook weer gewoon mee.

Is meestal zo hè, vroeger was een totale verkoop een totale verkoop, nu is het meestal net iets anders. Toen ik verkocht, begin 2014 zaten de grenzen naar china dicht, dat was erg jammer, koste veel geld, maar ik zei gewoon: begin opnieuw het is een keer cashen, misschien doe ik het eind van het jaar wel weer, wie zal het zeggen. Maar stop niet met de sport hoor. 

Als je de verkopen een beetje volgt, is het soms lachen, de grootste fond verkoper op internet.... vertelde me jaren geleden: wij doe niet mee met die heisa, duiven voor ons zelf, geen duif te koop... nu na een paar goede vluchten is hij de grootste verkoper.

Ik denk bij IEDEREEN, die nu zegt: ik doe er niet aan mee..... tot ZE DE KANS HEBBEN, mensen zijn mensen he. Kijk naar die PVDA, GL, SP en Vara mensen.... zijn de grootste verdieners( achter de schermen en na hun carriere) Links lullen, rechts vullen...

Vanavond gaan er een 40 duiven mee naar Sittard, het zal een mooie vlucht worden, goede keuze van de afdeling, de andere losplaats kon niet, deze is prima.

Ik verwacht in de afdeling weer ruim 20.000 duiven, er zijn bijna geen duiven weg dus alles zal wel zo,n beetje meegaan.

Later meer, ps de aangewezen duiven zijn de buurvrouwen Hynix en Gail, ik zet 13 duiven in het kastje..... dus de eerste 13 getekenden met allen 100% nog.

update 12.35 uur Geweldig he dat je als oude man zo steeds over èèn persoon moet schrijven om lezers te trekken, dat je de letters GJB moet gebruiken, heerlijk :) 

 

 

Terug