Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

7 MEI
7-5-2018

Goedendag iedereen

07.10 uur de duivinnen los, prachtig weer, de 990 nog niet terug van zaterdag, jammer.

Straks naar Doornspijk de duiven brengen die mee gaan doen in Mira, 6 duiven voor Team Vredesduif en 6 voor Woody,s Team.

Afgelopen zaterdag dus weer een best prijspercentage, ditmaal 32 van de 43 in de punten van de 13 ingevoerden vlogen 9 hun prijs, dat viel me wat tegen, ik had toch gegokt op 11/13

Nu op dit ogenblik( 08.00 uur) zie ik de duivinnen nog niet, dus vliegen nu en zijn uit zicht voor 50 minuten.

Door het water hadden ze in het weekend CLEAN BALANCE( om ze terug zuiver te zetten), en nu maandag, dinsdag woensdag LTW om ze weer te laten trainen met frisse kopjes voor volgende week.

Over het voer vandaag OLYMPIC MG MIX met LECITHINE OLIE, de MG mix met dierlijke Eiwitten, Vitaminen Calcium en Magnesium etc om ze weer op te pompen voor volgende week, en de Lecithine olie er over om meer vetten te kunnen laten opslaan tussen de spieren( extra vetten)

Vanmorgen opende ik de mailbox en stonden er toch weer 31 mailtjes met prachtige prestaties mede door gebruik van BEUTE producten en of BEUTE selectie. Ook Esther van Duivendirect stuurde me een apje 1e in de Kring, blije Beute producten gebruiker, leuk toch.

Later meer

Terug