Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 11E
11-5-2018

Goedendag iedereen,

prachtig weer vandaag en morgen, Piet had het weer helemaal fout dus, maar dat zijn we gewend. Over de zuidoosten wind ivm vlieglijn praten we niet meer, gaat zo een welles nietes spelletje worden. De mensen in omgeving Ijselmeer zeggen wat anders dan de mensen in de rest van de afdeling Friesland, is zo en zal zo blijven. Niemand spreekt helemaal in algemeen belang, zit altijd IK bij.

Over de mensen in het zuiden die geen benul hebben wat wind en het ijselmeer doen met duiven, hebben we het helemaal niet meer, bij hun zijn de duiven veel beter, en ze hebben geen water en worden vaak in gedeeltes gelost, hier gaat het wat anders, wij hebben èèn grote lossing, en 50% van de afdeling achter het water, maar dat is te moeilijk om over na te denken.

Nu ook weer heen en weer gepraat........ op facebook over de keuze van afdeling 6 om van losplaats te wijzigen, sommigen praten zo dom... gewoon te erg voor woorden. Ik lees het, lach soms een beetje, haal mijn schouders op en ga lekker met mijn eigen duiven bezig.

Mijn duifjes doen het goed, de ouden vliegen goed, de jongen vliegen goed, eten goed en poepen goed, de ouden presteren prima met in 4 weken 2 ! eersten in het samenspel. Maar ben wel steeds eerlijk, als de wind noordwest zit, heb ik veel kansen en Harlingen niet, morgen met zuidoostenwind heb ik geen schijn van kans.. dat mag je dan toch ook zeggen? 

In brabant is dat niet, daar winnen de beste duiven en is het in 5 minuten gedaan.  Ik maak maar een grapje hè .

Ik merk dat de fondspelers beginnen warm te draaien en de jonge duiven mensen zijn er ook klaar voor, de webshop gaat perfect, en de mailtjes met tevreden klanten, geweldig !

Trots op mijn Beute duivenproducten ! , blij met zoveel positieve respons iedere dag.

Maandag ga ik op bezoek bij een familie in Brummen, even over duifjes praten.

Terug