Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 28E
28-5-2018

Goedemorgen iedereen,

Wat een drukte gisteren, ja op zondag ! Enorm veel mailtjes, apjes, sms en telefoontjes over de 3e van de afdeling op Troyes en over het feit dat ze zo goed kwamen (15/20).  En naast deze berichtjes veel mensen gesproken die BEUTE producten gebruiken en er erg blij mee zijn, een Teletekst man zei: ik speelde altijd goed, maar nu oooohhhh ik schrik er van, laat me nooit iemand meer zeggen dat goede bijproducten overbodig zijn, het is hier nog wel 20% beter geworden, en de duiven zijn de zelfde.

En een paar....... Liefhebbers aan de lijn gehad, die nu tochy echt overstappen, twijfel twijfel maar nu toch doen, veel beginnen nu bij de jonge duiven. Een medewerker van Pipa stuurde me een berichtje, en zei: ik hoor het steeds meer, ik ga over zeg maar wat ik moet bestellen en ik doe het.

Maar vergeet niet mensen: EERST GOEDE DUIVEN, SELECTIE, GEZONDE DUIVEN IN SAMENSPRAAK MET UW DUIVEN ARTS, en dan BEUTE producten. Van Belgische trekpaarden maakt u geen renpaarden.

Laat uw duiven eens selecteren, samen maken we er een nieuw begin van. Het komt vaak voor dat ik een geweldige kweek duif vind tussen..... weduwduivinnen of voedster duiven... en dat er bij de dure aankoop duiven enkele weg moeten. We gooien alles op een bult, selecteren alles, en maken een lijst koppels 2019 !! Na het seizoen selecteren we iedere dag, of kan het iedere dag, maar nu in de zomer op vrijdag ochtend, maak wel een afspraak.

De duivinnen zijn er uit gegaan om 07.45 uur vandaag, Geeft mij mooi de tijd om pakjes klaar te maken voor verzending DHL komt ze straks weer halen, iedere dag een flinke stapel, vooral op maandag.

Later meer

Terug