Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 30E
30-5-2018

Goedemorgen iedereen

Wat een buien hè. Zo is het bloedheet en dan een hooisbui waar je bang van word.

De duivinnen gingen er vanmorgen uit om 07.00 uur, veel zin om te vliegen hebben ze niet, op de tussenvluchten            ( tussen de dagfond) hou ik ze soms iets krapper de eerste twee dagen, en dan na een fondvlucht, met warmte en krapper voeren willen ze niet zo graag vliegen hier.

Voor aankomende zaterdag lijkt het een iets makkelijker vlucht te worden. Ik ga wel al weer enkele thuis laten, duiven die weinig prijzen winnen en ook nog eens niet vroeg zijn, hebben hun kansen verkeken. Afgelopen week op de vitesse vlucht had ik alles mee, en duiven die ook dan niet vroeg waren speel ik niet meer. Het zullen as zaterdag een 30 worden denk ik. Eigenlijk is alles hier op zij gezet voor de dagfond vluchten, en na de 3e van de afdeling vorige week is de spanning om te snijden voor volgende week reeds

Ik las vorige week over een vluchten waar de mannen van de jongens gescheiden werden, ik denk dat het meer met gezondheid en vooral LUCHTWEGEN en KOPPEN te maken had. Oost in de wind maakt een zware dobber voor duiven die niet 100% zijn.

Later meer

Terug