Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 4 juni 2018

4-6-2018

Goedendag

Gisteravond om 24.00 uur keek ik op compuclub, en het lijkt er op dat we 30 van de 36 in de punten hebben in de afdeling. Dus wederom een zeer hoog percentage. En extra knap omdat het in de afdeling is en veel marathon duiven sinds dit weekend minder gespeelt worden, dus programma duiven onder elkaar zeg maar. In de Club hadden we 18 van de 36, is natuurlijk ook een flink deel door de wind. Dat geven we eerlijk toe.

De duiven kwamen dorstig thuis, kan bijna niet anders dan OF de luchtkwaliteit was droger dan vorige week met de hitte... Of ze hebben minder kans gehad om te drinken.

Wat weer een berichtjes gisteravond al( en er zullen vooral vandaag veel komen zoals altijd) van mensen die geweldige prestaties maken door middel van de BEUTE producten en vaak samen met de BEUTE SELECTIE, u krijgt door goede selectie gewoon beter gemaakte duiven, en uw prijspercentage gaat GEWOON VEEL HOGER WORDEN.

Ik zag in het spoor der kampioenen bij alle !! afdelingen Beute producten gebruikers bij de beste prestaties in percentages. En wat een eerste prijzen met nazaten van de Vechtmachine, is er een betere kweker? 

Hans en Evert Jan Eijerkamp komen zelfs even kijken woensdag, ze hebben hem vaker gezien, maar gewoon even vasthouden. Op hun site stonden gisteren drie nazaten met een prijs bij de eerste 10 van de afdeling op mijn hok dit jaar.

Pipa gaat er wederom een reportage over maken, en zondag as komt een Engelse filmploeg om dit fenomeen op de band te zetten, wat een eer weer.

Straks nog even kijken of 30/36 nog steeds is?

Update 08.40 uur

Ja de 30/36 is blijven staan, ben ik blij mee.

De duivinnen er uit vanaf 08.00 uur, vliegen alweer goed, maar wel dicht bij huis, dat is normaal. Straks na de weduwnaars en jonge duiven gaan ze weer in bad, steeds met BEUTE BADZOUT, voor het WELLNESS gevoel, frisse kopjes door de frisse damp. ;)

Geniet van uw dag.... ik heb het nog even erg druk met pakjes maken, DHL komt straks, en dan moet alles gereed staan

 

Terug