Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 6E JUNI
6-6-2018

Goedemorgen iedereen,

De duiven hebben maandag en dinsdag matig gevlogen bij huis, ze vielen twee dagen eerder dat dat ik wilde.

Normaal vallen de duivinnen pas wanneer ik me laat zien, is dat na 45 minuten of naar 90 minuten, ze vallen pas wanneer ze mij zien. Maandag en dinsdag was het anders, 10 minuten en ze zaten op het dak, wel levendig, maar weinig vliegen, toch ff wennen hoor, komt hier nooit voor. Ik moest ze dan ff omhoog jagen zelfs.

Nu vanmorgen is het weer als vanouds, de duivinnen vliegen nu een ruim uur, en ik zit binnen, voor straf kom ik nu pas na 90 minuten buiten, ik zal ze krijgen.

__________________

De vluchten van 800 km en meer zijn begonnen, ik zie dat aan het enorme aantal bestellingen van fondmannen en vrouwen. Vooral OLYMPIC MG MIX en HERSTEL-POWER CAPSULES zijn niet aan te slepen. Bijna alle bekenden op deze afstand hebben wel enkele BEUTE producten staan, Dat begon jaren geleden met Arjan Beens, hij wilde graag Herstel-Power in Capsules, omdat zijn duiven niet astijd allemaal gelijk op de vlucht gingen: Kun je daar ook pillen van maken? Vroeg Arjan. Gaan we doen. Nu 15 jaar later gebruikt bijna iedereen ze. 

Veel fondspelers die op dinsdag inmanden geven ze zelfs op zondag, maandag en dinsdag en bij thuiskomst natuurlijk. Eendaagse fondspelers geven ze bijna allemaal al op donderdag bij het inzetten en bij thuiskomst. THUISKOMST IS HET BEGIN VAN DE NIEUWE WEEK !!

Van de week nog even via messager gesproken met èèn der bekendste spelers op het ogenblik van Nederland, op een bekende site stond dat hij waarschijnlijk geen bijproducten gaf........ ZEKER WEL, IK HAAL REGELMATIG WAT, JOUW COLICONTROL IS HELEMAAL GEWELDIG , ook de andere producten hoor.

Later meer,

Straks komt de familie Eijerkamp

Terug