Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 13E
13-6-2018

Goedemorgen iedereen,

Heb er goed over nagedacht, ik denk dat ik zeer weinig duiven speel as zaterdag. De duiven zijn al drie keer op zondag gekomen, afgelopen week wederom, en dan nu donderdag wederom in de mand voor 430 km... en dan volgende week 600. De duiven kunnen het wel aan, maar (nu) eens een weekje rust geef misschien nieuwe energie voor de eendaagse fond en daar heb ik ze voor.

Nu is de wind voor zaterdag wel zuidwest en zelfs kracht 4 dus het gaat veel gemakkelijker, misschien dat dat nog iets aan mijn mening doet morgen, we zullen zien.

Vorige week donderdag bracht ik de doffers nog even weg voor een lapvlucht... blijft er een doffer van 2014 achter, onderweg gepakt of ergens tegen aan geknalt, ppppfff 14-833 pakte ook al eens een 3e Teletekst en gisteren pakte de rover de 14-808 de Gouden Crack doffer van 2016 pppffff . Net zat hij tussen de duivinnen, zal weer afwachten zijn hoe het afloopt.

Dit jaar 6 of 7 teletekst duiven gepakt( bij eerste 10 van de afdeling), daar kun je niet blij van worden, maar ja, doorgaan met degene die je over hebt. Stel dat de 17-004 nu gepakt is net?? stel.....

Wat ik wel weet dat ik na het seizoen ga beginnen met voeren van roofvogels tot en met de eerste vlucht van het nieuwe jaar, ze krijgen iedere dag eten zoveel ze willen( de roofvogels dan hè ) 

Gisteren kreeg ik een mooi berichtje van Evert Jan Eijerkamp, die zijn vorige week begonnen met LTW bij de jonge duiven, ongelofelijk schreef E.J. ze waren binnen een paar dagen al een uur weg, en glad dat ze zijn. Leuk toch. ;) 

Kijk nog even naar de tijdlijn JONGE DUIVEN en VOEREN OUDE DUIVEN, u kunt gewoon nu nog beginnen hè met het BEUTE SYSTEEM, kijk en ervaar wat het doet, bestel hier op deze site (WEBSHOP)

Terug