Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 14E JUNI
14-6-2018

Goedemorgen iedereen,

Ik las op de site van een liefhebber, hij had gesproken met Willem de Bruin, ging over Theo Pander, "is dat die Pander op wie Beute altijd zo zit te schelden? 

Ik kan me niet voorstellen dat Willem die woorden gebruikt heeft : Op wie Beute altijd zo zit te schelden.. Maar ik zal hem vragen.

En wanneer heb ik nu voor het laatst op Theo ziiten te schelden? Ten eerste scheld ik niet, en op Theo? Zoek even op de dagboeken na wanneer ik voor het laatst op Pander heb zitten te schelden...

Wanneer liefhebbers zelf minder aandacht hebben, of zien dat het bij iemand anders beter gaat, gaat men vaak andermans naam gebruiken om aandacht te krijgen.

De letters GJB of BEUTE zoals Theo dan zegt, doen het altijd goed. Ik heet Gert Jan of Gert Jan Beute, de naam BEUTE hoorde ik al teveel op de lagere school van meester Visser, iedereen had een naam, alleen BEUTE niet, die was gewoon BEUTE.

En gisteravond zie ik opeens iets op de site van een vriend: Maarten Hakvoort, ik had geschreven dat er straks misschien een kampioen is van Rayon Frisia over 50% van de vluchten omdat de zondag vluchten niet tellen... wat zeg ik daar mis? Hoor je mij over niet op zondag vliegers? Als ik met mensen goed door een deur kan is het met kerkgangers Genemuiden, Urk, Spakenburg, Rijssen, Staphorst etc. En nu gaat een vriend zelfs er iets op zeggen: dat ik wel gebruik maak van hun clubgebouw op de feestavond... Was ik niet degene die schreef DE MOOISTE FEESTAVOND VAN NEDERLAND? 

Ook hier zit weer mindere prestaties achter, duiven die achterbleven op zondag, en dan fitten op iemand die niks fout zegt .Maar men zal me er niet meer zien op de feestavond, ik zal geen gratis vis meer eten. Als Maarten het beter vind zal ik zelfs geen duiven meer zetten voor de vlees prijzen, hoef ik ook niet te komen.

Wat u niet wilt dat u geschied doe dat ook een ander niet....

Heb net( 10.05 uur) besloten om 30 duiven te spelen op Morlincourt en niet te kijken naar volgende week, zo eerst even bellen met Willem de Bruin.

Terug