Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 17E
17-6-2018

Goedemorgen iedereen,

Gisteren een gezamelijke lossing gehad met afdeling 10, en overal zaten vroege duiven, met zuidwesten wind was er maar 1 duif sneller in afdeling 10 .... en ook nog aan de Friesche kant, gezamelijke lossing !! Dus volgende week ook en niet mee zeuren.

Hier was ik niet tevreden, ik begon met een 2e in de club tegen 177 duiven met een jaarling doffer ( 29e tegen 8.939 duiven), maar het verloop was slecht, ik had er maar 11 in van de 29. Nu kunnen we zeggen : Tussen vlucht, vorige week was goed, was een waai vlucht etc, tja maar 11 van de 29 is wel heel weinig. De eerste duiven waren allemaal die zaterdag op de Vitesse waren geweest, de duiven van zondag lieten het dus afweten.

Ik keek net even op de meldsite van sector 4 dat er al een duif was van Sint Vincent, anderen nog niet bekeken hoor, zullen er vast veel meer zijn dan, zal ff kijken

KRIJG NET WEER EEN PAAR LEUKE MAILTJES VAN TEVREDEN BEUTE PRODUCTEN GEBRUIKERS, COMBINATIE HENGST-PROVOOST ZELFS DE EERST GEMELDE VAN SECTOR 1, VAN HARTE GEFELICITEERD.

Heeft u de mooie reportage op pipa gezien over ons? leuk en trots

Terug