Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 18 juni 2018

18-6-2018

Goedemorgen iedereen,

Een matige vlucht voor mij afgelopen zaterdag, begon nog met een mooie vroege 29e van 8.939 duiven maar ik was niet tevreden. Zoals gedacht waren het andere duiven die hier op tijd waren, deze jaarling doffer 981 is nog geen hoogvlieger gebleken op de voorgaande vluchten. Maar misschien is dit het begin van een glansrijk jaar. In ongeveer een uur had ik 28 van de 29 retour, maar die ene liet lang op haar wachten. De nacht niet geslapen en de hele zondag bij het hok met zweet onder mijn armen... tot zondagavond 18.16 uur, daar was ze.... 17-004 die vorige week nog een 2e npo won en drie weken geleden een 3e npo... als je in een uur 28/29 hebt en die super niet...... ppppfffff . Maar zondagavond kwam ze dus terug, ze was in parijs geweest vertelde ze en even een stukje Denemarken gezien, ze was veel te ver geschoten.. in de hand kon ik er niks aan zien, gewoon nog mooi. Vanmorgen heb ik haar maar even binnen gelaten. De duiven hebben er zin aan vandaag, beetje regen, koud en dat vinden ze heerlijk, de duivinnen vlogen een uur toen ik ze binnen haalde.

Gisteren dus Sint Vincent, geweldig hoe dat verloopt, ook nu weer nachtvliegers, dat gaat steeds meer gebeuren vooral als men er op kweekt. De snelste van sector èèn Hengst-Provoost is weer een echte BEUTE producten gebruiker, geweldig hoe deze mannen toch steeds een vroege pakken. Ik zag vanmorgen al weer enkele mailtjes voorbij komen met mooie uitslagen en veel 100% score, geweldig gefeliciteerd iedereen.

Zaterdag in onze afdeling 11 was het vader en zoon Elsinga die de eersten pakten, super hok, ieder jaar wel nationale hoogte punten, en ook die gebruiken BEUTE producten.Dus goed weekend voor velen en voor mij, vooral na gisteravond 18.16 uur.

Later meer

Terug