Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 20E
20-6-2018

Goedendag iedereen,

De jongen zitten in de mand voor hun 2e opleer vlucht. De eerste was maar 1 km, deze zal ongeveer 4 zijn, maar ze moeten hierbij over de bos en dat is ff wennen(denk ik). Ik ben altijd eerst voorzichtig met de jongen, maar zodra ik eenmaal achter zwolle zit en tijdens de vluchten kijk ik nergens meer naar. Dan gaan ze zelfd met motregen of donkere luchten gewoon los.

De duivinnen hebben vanmorgen goed gevlogen, ze wilden er graag uit en wilden ook weer graag naar binnen( in het doffer hok). Waarschijnlijk gaan er donderdag zo,n 30 mee op de eendaagse fond, op de vitesse speel ik niet. Op de vraag of ik de 17-004 deze week ga spelen; Nee waarschijnlijk niet, ze kwam op zondag avond 18.15 uur, en een duif moet je niet spelen om een bekertje, ze moet wel aangeven het te kunnen en te willen.

In de Vredesduif( mijn cluppie) komen vast 100 duiven aangezien ik er 30 speel, de anderen moeten dan maar 70 duiven spelen( 70 duiven delen door 22 leden is maar 3,2 per duif) dus dat moet ze lukken toch.

Later meer.

Ook vandaag weer LTW in het water natuurlijk, bij ouden en jongen. De jongen zitten nu ook gewoon op drie dagen per week. Op de natour ga ik misschien weer 7 dagen LTW geven( dus iedere dag), ik heb het eens gedaan en hoor nu uit Brabant van een topper het zelfde 24/7 

Terug