Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 25E
25-6-2018

Goedendag iedereen,

We krijgen nog enkele pittige weken met onze duiven, steeds op donderdag of zelfs woensdag inmanden. Voor veel liefhebbers met hun duiven bijna niet te doen.

Ik verwacht op de woensdag avonden dan ook niet veel duiven. Heel nederland gaat op donderdag in de mand en wij op woensdag, heeft iets te maken met ophaal routes, en rijtijden geloof ik. Niet helemaal goed dat wij als enige een dag eerder in de mand zitten, maar zal wel een besluit zijn.

Van afgelopen zaterdag alles thuis, op de eendaagse fond had in avonds alle 33 thuis en 20 in de punten. In de club begin ik met 2,3,4,6,8,10. De 16-651 doffer was mijn eerste en zijn moeder de 14-811 vloog wederom een vroege, nu was ze de 6e duif dus 10e in de club.

Op de vitesse hadden we vier mee, een oude gewonde, een doffer van 2015, een witte en een Belg, de oude gewonde speelde nog een 3e in de club...En de Belg en de Witte kwamen net na de punten in plaats van zondag hahah, dus 50% prijs zelfs.

Met de jongen gaat het goed, ze gaan straks even in de mand.

Gisteren was ik in Delft, en wie kom ik daar tegen? Tijmen van der Schoot, u kent hem vast als u hem ziet, is groot fan van Gert Jan Beute, en was met zijn persoonlijk begeleider een dagje met de trein, geweldig om zo een jongen zo te zien stralen.

Zo eerst koffie

PS Zaterdag won de zelfde duif bij Elzinga de 1e van de afdeling, vorige week midfond en nu dagfond, en ook deze duif krijgt Beute producten. Van harte gefeliciteerd

Terug