Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

LAON
30-6-2018

Goedendag iedereen,

Hier geen negatieve rotzooi, gewoon een prachtige dag, geweldig weer en het gaat een mooie vlucht worden. Ach, om toch iets te zeuren: Gaat niet gemakkelijk worden, sommige hokken zullen afgaan vandaag. Door 1: op dit ogenblik te weinig kwaliteit. 2. Ligging van hun hok ten opzichte van trek en windrichting. 3. Verstopte kopjes, daardoor zoekende duiven die gewoon meer kilometers maken(onnodig).

Hier is nummer 3 niet aan de orde. Nummer 1 een beetje omdat je toch bijna twee handen vol eerste prijswinnaars kwijt raakte aan de rovers en dan nummer 2, tja ach. Daar raak je niet over uit gesproken, dat is voor iedereen praten in het eigen straatje.

Maar kunnen we er wat aan doen> NEEEEEEE dus niet zeuren. Gewoon genieten van een mooie duiven dag, en als vanavond om 22.30 uur de meeste of alle duiven thuis zijn kunnen ze gewoon weer mee op woensdag, en hebben ze twee dagen vakantie op donderdag en vrijdag. Twee dagen vakantie... ik heb het nu al jaren niet gehad, dus wilde wel een duif zijn hoor, èèn keer in de week werken en verder vakantie.

Geniet van uw duiven vandaag, uw gezin en het mooie weer.

Ik had gisteren voor diverse leden wat jonge duiven meegenomen, en een mooie mand voor de jarige robin van 15. En donderdag voor iedereen een potje Herstel Power, dat zijn de leuke dingen, en dat is bij ons heel gewoon.

Later meer

update 14.30 uur

NET BUITEN TELETEKST . Zo als het nu lijkt 12e van de afdeling, lange tijd stonden we met twee duiven bij de eerste 10, maar we zijn er net buiten gevallen. De duiven kwamen gewoon lekker naar huis, maar wat een wind hè , ze kwamen terug van het noordwesten, al iets te ver zelfs. Net waren er 30 van de 35 weer thuis. er missen nog 5 DOFFERS, ze kwamen stuk voor stuk heel fit thuis

Terug