Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG 1 JULI
1-7-2018

Goedendag iedereen,

Het bleek toch een vrij pittige te zijn gisteren, wij hadden Laon hier in afdeling Friesland met 400 km en harde oosten tot noordoosten wind.

De uitslag was mooi, net buiten teletekst van de afdeling dit keer, de 17-970 doffer was de eerste, maar ongeveer gelijk arriveerde de 17-004 duivin( die van 2e en 3e TT), ze bleef even voor de antenne zitten.

De duiven kwam heel vitaal terug, natuurlijk hadden ze het pittig gehad maar je zag er niets aan verder. Gisteravond moest ik nog vier doffers, en dat komt hier bijna nooit voor. Vanmorgen vroeg zaten er al twee, maar de anderen die ik het liefste wilde zijn er nog niet.

De hele dag druppelde het jongen gisteren, en ook vandaag komen ze nog thuis. Ik had de jongen gisteren tussen de Friesche duiven van Steenwijk gedaan, ze knallen dan altijd mee, en moesten nu in de volle hitte en oosten wind weer terug zien te geraken. Nu 15.00 uur kom ik op 89 van 95, even afwachten tot maandag avond.

Twee mailtjes vandaag gehad van liefhebbers die denken aan te stoppen, tegenslag en uitblijfende prestaties. Of ik het kan oplossen? nee ! Helpen kan wel, of in ieder geval proberen, maar of ze het dan ook doen? Vaak niet.

Ik zal zo even de andere dagboekjes lezen, ....

Terug