Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 3 juli 2018

3-7-2018

Goedendag iedereen,

net las ik op de site van Friesland dat we toch misschien naar een kortere losplaats gaan en dan op donderdag inmanden, zou volgens mij een goede keuze zijn voor velen.

Vanmorgen een training gehad vanuit Heino, ging niet best. De vrachtwagen ging eerst naar Steenwijk, daar een deel los, toen naar Heino rijden en lossen om 08.10 uur. Tja, wat zullen we daar van zeggen? Niks.

Duivensport een mooie hobby.

Een paar mailtjes gehad vanmorgen over diverse onderwerpen, ik probeer ze altijd te beantwoorden, wanneer ik de oplossing niet weet stuur ik hem door naar een kenner op dat gebied.

Van de week kwam een jaarling duivin terug 17-966 een toppertje, had een schedelbasisfractuur, èèn oog dicht en een zere vleugel. Voor de vluchten kan ze niet meer, maar voor de kweek hoop ik haar te kunnen behouden. Ze is dochter van Asduif Gena 13-345

Verder een drukke dag hier, heel veel bestellingen en twee zeer groten, èèn voor de Groot s,Heerenbroek en een pallet voor Lataire. De jonge duiven vluchten beginnen en de lange afstanden zijn druk bezig, dan zien we altijd een plus.

Iedere dag tevreden klanten per mail of telefoon, vorige week nog èèn van hok Huijsmans, en die doet het ook heel aardig toch.

Terug