Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 14E
14-7-2018

Goedemorgen iedereen,

6 duivinnen mee op Duiven en 40 jongen. Op Chimay 21 stuks mee, dus een mooie groep die vandaag terug komt. De losplaats Duiven is gelost voor ons om 08.15 uur en Chimay 07.00 uur.

Gisteravond het gehele clubgebouw vol met manden, wat een duiven voor .... Duiven. Zelfs leden uit andere vereniging waar men geen ouden mocht zetten.

Steeds meer liefhebbers uit Duitsland hebben Beute producten gevonden, en tot nu toe steeds na 2/3 weken komen ze er op terug: Wat een geweldige producten, de duiven vliegen als nooit tevoren, zijn strakker, en glimmen. Geweldig trots, iedere keer weer.

De Belgen hebben het enkele jaren geleden al gevonden( Duitsers ook maar nu de massa), en zijn mega tevreden. Voor u gaat het ook tijd worden. Probeer het eens

Update 17.00 uur

Karissa 17-004 mijn eerste duif op Chimay ! , 3e in de club denk ik, ook mooi op tijd wel in de afdeling.

Van de 40 jongen die mee waren naar DUIVEN zijn er nu 37 terug. Die hebben weer wat geleerd. De eerste jonge duif is een zoeker, Bert heet hij, met africhten steeds èèn van de laatsten en nu BOEM. Bert 993 is een zoon van Hibiki de helaas opgegeten superduif. (14-840)

Terug