Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DOOR DE POLDER
21-7-2018

Goedendag iedereen,

De jonge duiven kwamen goed naar huis, geen èèn uit de goede richting maar dat weten we. Is zelfs bewezen met de GPS duiven. duiven gaan meestal de westelijke kant langs, en dat is bij ons de polder. In eigen club zie je dat op een korte vlucht enorm, Wolvega eerst, Steggerda,Oldeberkoop, Noordwolde en dan pas Wilhelminaoord. En als er ook nog beetje oost in de wind zit, oei. Maar we hebben het dit jaar iedere week, onze duiven worden echte polder, Heerenveen vliegers hahaha.

Maar ze kwamen goed naar huis, allemaal stuk voor stuk, dus alleen moeten zoeken en uit de koppels, goed leren dus.

Bij thuiskomst heb ik CLEAN BALANCE en ELECTROBOOST door het water en COLICONTROL en MG MIX over het voer, waarom allemaal? Ik wil ze graag schoon, en gelijk weer gereed voor een volgende vlucht, dus even wat meer aandacht. 

we hadden vandaag een africhting vlucht vanuit Gennep, gelost om 07.30 uur, de Chateauroux duiven zijn gelost om 07.20 uur, die moeten bijna 760 km vliegen dus 11,5 uur vliegen ongeveer. Dat kunnen alleen de fitste duiven denk ik.

Zo even de jongen druppelen tegen luis, dan is dat maar weer gereed. Een paar terug komers hadden aardig luis, dus maar snel allemaal wat doen. 

Tot later.

Vraag even in uw club of er belangstelling is voor gezamelijk selecteren door mij in uw clubgebouw? Veel liefhebbers uit de zelfde plaatsen komen hier, is ook mooi maar soms is het makkelijker en leuker in uw club, dan kunnen ook de mensen zonder vervoer eens komen. Maak een afspraak.

Terug