Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 26 juli 2018

26-7-2018

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De jonge duiven vlucht van as zaterdag gaat niet door. Wat u ook van deze beslissing vind het is mooi dat ze dat vandaag in ieder geval bekend gemaakt hebben.

Ik kan met beide keuzes leven, deze dus, maar ook de andere van wel inmanden en gewoon iedereen zelfs zijn keuze laten maken.

Maar nu is het in ieder geval voor iedereen gelijk, dus prima keuze denk ik.

Mijn jongen zijn er wel aan toe trouwens, ik bedoel om te vliegen, ze trainen vroeg in de ochtend en zijn steeds een uur weg, ze worden steeds mooier.

Op de hokken van Lotte Eijerkamp gebruiken ze ook de Beute producten en ook De mannen aldaar zeiden het al, na enige dagen LTW zagen we het al... ongelofelijk, en nu de prestaties zijn geweldig. 

Wat ik als tip zou willen mee geven, omdat we het weekend toch niet spelen, als u een geeltablet wil opsteken? of uit wil roken met een rookblokje? of iets voor de koppen wil doen? DOE HET NU GELIJK, U HEBT een paar dagen extra tot zaterdag over een week.

Succes een ieder, geniet van uw duiven en een vrij weekende

Ze hadden misschien wel de X-Vlucht kunnen laten doorgaan( oude duiven op de zelfde losplaats als de jongen) dan hadden we zaterdag nog wat kunnen kijken :) 

Zo ik ga weer pakjes maken, de mooie vluchten met de jongen komen snel, de natour komt spoedig en de rui bij de oude duiven, en veel liefhebbers zijn er achter dat ze mooier worden met Beute Producten

Terug