Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

PRACHTIG WEER
28-7-2018

Goedendag iedereen,

Prachtig weer hier, de duiven zouden volgens mij best op een 150 km vlucht kunnen, misschien is het in het midden van het land minder mooi maar hier in zuidwest drenthe is het prachtig.

De jongen trainen al weer een uurtje, ze staan er goed op, al zag ik èèn met een nat oogje, dus even een extra Beute EYEDROP. Tja dat we niet op zaterdag mogen inmanden voor de zondag, ik las het op de site van vanderstouwe en Douna. Ik zeg er niets over, ik mag minder zeggen dan anderen weet ik uit ervaring.

Straks even duiven brengen naar Doornspijk naar Wilco en Esther. Daarna nog even door naar wat fondspelers, ff wat met ze eten pure gezelligheid.

Johan Halman de man van het fenomeen MISS OVEREGGE belde net, die olie capsules zijn die al op de markt? Nee nog niet, maar ik heb er nog wel een paar..... Volgende week nog een dagfond vlucht, ook uit de kop van NoordHolland belde al een topper, schaden kan het niet... Of ik volgende week nog een fondvlucht speel? voor de NU(Noordelijke Unie) geloof ik en misschien voor de fondclub, afdeling volgens mij niet.

Terug