Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 11E AUGUSTUS
11-8-2018

Goedendag iedereen,

De jongen zijn er uit om 08.00 uur, mooi op tijd dus, men ging hier in noordwolde uit van na de middag( ivm de buien). Rond 10.00 uur zullen ze er wel zijn, waarschijnlijk gaan alle duiven even door, vliegen te ver en moeten terug. In omgeving Zwaagwesteinde zal het rap klaar zijn met de punten, in de uithoeken van de afdeling zal het verloop trager gaan, omdat er geen duiven langs komen( althans weinig). Hier zullen ze vanuit het noorden terug komen. Maar ik hoop natuurlijk op een duif die niet de koppel gaat volgen ;) 

veertig duiven( strijders) zijn er weer mee, èèn nieuwe cq verse.

In de club waren meer duiven dan vorige week, altijd een goed teken. De laatste 2/3 vluchten ik denk geen of zeer weinig duiven weg hier in Noordwolde, we hebben vandaag pas de tweede ECHTE vlucht, maar wel diverse africhtingen met de afdeling. En ik denk als we eenmaal wat verder zijn de verliezen nog minder zullen zijn.

Ik las over meer samenwerking tussen afdeling 10 en 11, ik vind het geweldig, eerlijk, maar ook noodzakelijk. Natuurlijk zal het niet gemakkelijk gaan, er zijn mensen die alleen aan zich zelf denken, jammer, maar ook die moeten mee naar een eerlijke toekomst( en betaalbaar)

Ik denk en hoop dat ook de drie vluchten met de jongen straks gewoon gezamelijk los gaan, je zult zien dat ze overal kunnen vallen dan.

Succes vandaag, geniet van uw duiven maar vooral van elkaar, uw gezin, vrienden en familie

 

Terug