Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 23E
23-8-2018

Goedendag iedereen,

Vanavond inzetten voor Quievrain 321 km , en waarschijnlijk gaan ze morgen los. Lijkt me een goede keuze, zaterdag is het slecht weer zegt men, en zondag mooi maar op zondag kunnen we helaas niet spelen. Daar hoeven we ook niet over te praten. Dus dan is op vrijdag spelen misschien nog niet een zo slechte keuze. Ze gaan vandaag in de mand, en is het vrijdag goed weer dan, hup naar huis, en anders kunnen ze altijd nog kijken op zaterdag. Drie nachten mand en dan misschien pas op zondag los lijkt me de minste keuze van alles. Dus goed gedaan. Top.

Hier ga ik vroeg beginnen met pakken, ik wil ze stuk voor stuk bekijken op mijn gemak, hoe is de pennenstand? hoe is de kleine rui? wat zijn verdere ongemakken? En natuurlijk allemaal een druppel in de ogen. Ik heb diverse oogdruppels in het verleden gebruikt, er waren goede bij en extreem slechten. Na diverse testen is mijn keuze gemaakt en die is nu te koop onder mijn eigen naam. Een geweldige druppel, maar laat de druppel niet vallen van hoogte op het oog, niet fijn voor een duif en ook niet fijn voor uw kleding. Leg de druppel op het oog, LEG, de duif knippert en pakt de druppel zelf wel. Zakt hij niet goed weg, dan vaker gebruiken in de week hier op , en een drup in beide neusgaten doet soms ook wonderen.

Bij problemen met de oogjes mag u ze gewoon iedere dag gebruiken, en dan ook een keer een Koudijs droogontsmetter gebruiken op zaterdag(Rook blokje). 

20 OKTOBER SELECTIE DAG IN ASSEN

6 & 7 Oktober selectie dagen in BAASRODE Belgie  Lokaal Cafe Polderhof, Broekkantstraat 71,9200 Baasrode.        email luc.de.schrijver3@telenet.be  GSM 0498167309

13 Oktober Habru dag

27 & 28 Oktober KASSEL Duivenbeurs

4 & 5 November Selectie dagen te Kalmhout Belgie

17 November Selectie dag te Rummen Belgie

Terug