Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 30 augustus 2018

30-8-2018

Goedendag iedereen,

Ik kom net rerug van gevulde koeken halen bij de heer Kromkamp, van de VLIEGENDE HOND Bakkerij te Wolvega. Wat denk je? Is hij er niet, mevouw achter de toonbank, ach ja die postduiven melker is altijd vrij :)  Ze zijn sponser van de STELLINGWERFCUP tussen oosterwolde, noordwolde en Wolvega. Bedankt !

Vanmorgen de jongen er toch even uit gelaten, ze vliegen goed, zijn steeds een 30/60 minuten weg en willen er later ook goed in.

Ik doe er vandaag 30 mee, dat zijn over de laatste 4 vluchten de 50, 75 en 100% prijs duiven. Dus ze weten allemaal wat prijswinnen is. De 18-388 gaat morgen mee, twee keer mijn eerste en vorige week 7e Teletekst, hij deed van de week zo raar, met buiten blijven en op het dak van de buren zitten dat ik het niet aan durf. Dus maar lekker op de natour.

Morgen speel ik een stuk of 10, dat zijn de kale jongen en een gewonde. En mijn "Dure" gaat ff mee, een duivin van 2014 Kleindochter Harry !, geweldig mooie duivin die ik als lokker gebruik, maar afgelopen dinsdag kwam ze ook goed thuis van DUIVEN( bij Arnhem) dus, chip om, en een keer mee. Een geweldig mooie duivin, die eigenlijk op de kweek moet, maar ik gebruik haar al 4 seizoenen als lokduif, ze knalt altijd gelijk op de antenne. Ik heb met haar afgesproken als ze op de natour een prijs pakt mag ze naar de kweek.

OP dit ogenblik is het erg druk met jonge en beginnende spelers, ze vragen hulp, ik geef ze mijn 06 en we appen, over alles in de duivensport.

U mag dat ook hoor, zet er de eerste keer wel uw naam bij, anonieme berichtjes blokkeer ik 06-11220522 

Het is mooi om de jeugd zo via de APP hulp te kunnen bieden, gister nog weer zo een jongeling van 17 uit Urk, moderne methode hè hulp per wattsapp.

Maandag as komt een Duits bedrijf praten over mijn producten, ik krijg zo veel aanvraag uit Duitsland dat het maar via een Duits bedrijf moet. De directeur komt zelf van dit milioenen bedrijf, hij is zelf ook duiven man.

En over 14 dagen volg ik een avond over zaken doen via Social Media, ik doe dat al, en ben misschien wel èèn van de bekendsten, maar er zijn nog veel meer kansen, dus een cursus volgen op vrijdagavond, ook wel leuk toch.

De man die ons dat gaat vertellen, had mijn gedrag al bekeken, ik vertelde ook over mijn App- Hulp, dat kan ook voor geld vertelde hij... NEEEEEEEEEEE , Hulp en advies geven aan jeugd en beginners is veel te leuk, en kan in mijn eigen tijd, dus geld rekenen??? Nee! 

Zo, ik ga nog even aan de koffie en dan beginnen met druppelen van de jongen en een Herstel-power capsule opsteken, het is maar 321 km, ik weet het maar het is twee nachten mand, kopwind en het zijn jonge duiven, en beter te veel er in dan te weinig.

Gister nog een lunch gehad met Ester en Wilco Bultman en Henk Jurriens, over diverse zaken, maar vooral, en dat vind ik leuk over mijn producten, Esther en Henk komen overal, en zien bij bijna alle toppers wel iets van Beute staan. Maar verder ook gewoon gezellig natuurlijk, die drie mensen, fijne, eerlijke, lieve mensen die we hard kunnen gebruiken in de sport. Bedankt voor jullie vriendschap

Terug