Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 4E SEPTEMBER
4-9-2018

Goedendag iedereen,

vandaag prachtig weer hier, ik begreep in het zuiden eerst mistig. Gaat snel kouder worden, tegen het weekend een graad of 18? 

Ach we zijn ook al weer in september, wat gaat de tijd snel. Nog twee weekjes en het is gedaan. Zo zijn we op de voorjaarsbeurs en staat het seizoen voor de deur, en zo is het 4 September.

De jonge duiven hebben vanmorgen nog aardig gevlogen, viel me niks tegen eigenlijk. de gewonden hielden het wel snel voor gezien. Afgelopen zaterdag kwam de 680 terug met een zere poot, niks kapot maar erg blauw en hink hink 

Het gaat eigenlijk weer gewoon goed met de jonge duiven, met de ouden was het goed met 6 x teletekst en nu met de jongen ook een keer, hebben we bijna elk jaar wel een keer met de junioren.

De oude vliegers gaan niet mee op de natour, ze zitten wel allemaal op jongen maar hebben verder rust. Ook de kwekers hebben nu allemaal de laatste ronde liggen, dus over een week of drie is alles gereed.

Het kweekhok is weer flink sterker met 5 top duivinnen en de beste doffer( alle 6 dus uit het vlieghok).

Het mooiste van een kweekhok is als er ex vliegers op zitten, duiven die het zelf hebben laten zien, en dat is hier steeds meer. 

Tientallen berichtjes gehad over afgelopen zaterdag, dat gedoe met afdeling 4, iedereen was het met me eens, alleen Dick Boer niet natuurlijk. Maar ik denk er al niet meer over na. Ik zie wel wat de NPO doet. Het gaat mij om de spelers daar. Die moeten gewoon de zelfde kans krijgen op naar 2021. Maar er genoeg over gezegd , ik zit in 11 en dat is 4 dus wat maak ik me druk.

Later meer

Terug