Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 11 september 2018

11-9-2018

Goedemorgen iedereen,

Het is nu de tijd om de duiven eens lekker schoon te maken, geef ze eens een 7 tot 10 dagen CLEAN BALANCE door het water, u zult ze niet terug kennen. Daarna een 14 dagen LTW door het water. Ze ruien als gekken, prachtige nieuwe pluimen en fitte gezonde koppen. Tijdens deze Clean Balance en LTW gewoon om de paar dagen OLYMPIC MG MIX over het voer, NIET VERGETEN, HIER IN ZITTEN DE BOUWSTOFFEN VOOR LICHAAM EN PLUIM. En om de paar dagen een keer CVS de beste duiven vitaminen die bestaan. Zorg dat de duiven goed door de rui komen. En ja die mensen die zeggen: met graan en water ruien ze ook... klopt, maar kijk naar het verschil tussen zo een duif na de rui en een duif die onze producten wel kreeg. DAG en NACHT VERSCHIL. 

De jongen en vele ouden hebben nog èèn of maximaal twee vluchten, maar u wilt ze wel graag in begin December koppelen... Zorg dus extra goed voor de duiven vanaf NU !.

Later meer, eerst even koffie

De jongen hebben goed gevlogen, maar ze willen er niet goed in, kan natuurlijk door de rui komen, of hebben ze weer iets gezien waardoor ze zo bang zijn.  Even in de gaten houden. Of ze donderdag mee gaan? denk het wel, maar eerst afwachten hoe het in de loop naar donderdag gaat met trainen en binnen komen.

Deze hele week LTW door het water, dus maandag t/m vrijdag , op donderdag gaat misschien een ploegje mee, de anderen op de natour, maar dus iedere dag LTW door het water. En woensdag en donderdag gaat er CVS bij door, wat extra vitaminen, na zaterdag is het gedaan en kunnen ze aan de grote rui beginnen, lampen uit, kleppen dicht en ruien maar.

Op de natour zijn er meerdere specialisten die IEDERE dag LTW geven, dus vijf dagen per week( in het weekend CLEAN BALANCE), als ik bij de hooste scores per afdeling kijk... zie ik steeds meer Beute producten gebruikers.

Update 11.50 uur.

Gezellig bezoek gehad vanmorgen uit Didam en Oosterwolde, fijne duifje mogen bekijken en wat uitleg mogen geven aan beginners cq nieuw opgestart. Altijd leuk om te doen, mensen wat bruikbare info geven.

Er kwam net nog een herstartende duif terug, deze was al eerder enkele weken weg, nu dus wederom drie weken, waar zit zo een duif toch? Wel een prachtige mooie... misschien ander huisje? 

Geniet van uw dag

Terug