Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 21E
21-9-2018

Goedendag iedereen,

Net de 40 jongen naar Noordwolde gebracht. Er waren toch nog ruim 300 stuks in de club. We gaan naar Sittard in plaats van de geplande losplaats. Sittard is zo,n 205 km

Vanmorgen visite gehad van verschillende liefhebbers, uit afdeling 8, afdeling 5 en mijn eigen afdeling 11. En alle drie fanatieke spelers, De Friesche Liefhebber is hier nu voor het derde jaar denk ik, en heeft dit jaar enorme sprongen gemaakt met de kweek en prestaties met de jongen, ik denk zelf dat hij 200% beter is gaan spelen, nu met de jaarlingen ook nog die sprong maken. 

De combinatie uit afdeling 8 die er vanmorgen waren willen het "op de Beute manier "aanpakken, alles opzij om prestaties neer te zetten in de toekomst, even afwachten, als ze zo fanatiek blijven en met tegenslag kunnen omgaan zie ik een grote toekomst.

De jonge gast uit afdeling 5 had al een prachtig ploegje jongen uit de 8-tjes gekweekt, dat lijkt geweldig, maar jong gezin en werk , dus tijd... maar aan zijn duiven gaat het niet liggen. Hele rustige gast.

Een leuke dag vandaag, fijne mensen gesproken en weer super gezellig wezen snacken met de boys na het inmanden. Voor JW en Kees is het ook even genoeg, de laatste vlucht morgen en dan opladen voor 2019.

Terug