Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

JARIG VANDAAG
1-10-2018

Goedemorgen iedereen,

1 oktober dus ik ben jarig. jaren niks aan gedaan maar vanaf vandaag toch weer wel, nieuwe start hè.

Zijn bij u de duiven al aan de CLEAN BALANCE ? Of zelfs al aan de LTW? , u weet het he , drie weken de BEUTE KUUR, 7 dagen CLEAN BALANCE en daarna 14 dagen LTW.  om de dag OLYMPIC MG Mix over het voer, de toekomst van uw kampioenschappen ligt in de rui NU DUS.

en als u tegen paratyphus wil kuren doe dat ook gelijk nu, met parastop over het voer aangeplakt met COLICONTROL geweldige resultaten ! wacht niet bestel het nu en begin uw toekomst NU VANDAAG

Hier liggen de jongen van de laatste ronde heerlijk gezamelijk bij elkaar, vandaag gaat er weer een koppeltje weg naar andere liefhebbers. GEWELDIGE JONGEN, als u denkt zo een prachtig koppel voor 300 uit de vliegers of 400 uit de kwekers heb ik nog wel een plekje voor... geef even een berichtje, ze zijn speen klaar. Maar er zitten ook prachtige jongen die al bijna door de rui zijn. stuur gewoon een mailtje of bel 0611220522.

Zo ik ga even voeren en straks komen Kees en Roy uit eigen club met hun jongen, zal ze even streng bekijken zijn toch mijn clubgenoten gna gna

Kijk hier op deze site op de WEBSHOP en bestel vandaag nog uw BEUTE PRODUCTEN, en maak net als MAARTEN HUIJSMANS en LOTTE EIJERKAMP en al die andere toppers volgend jaar een geweldfig jaar met BEUTE PRODUCTEN en neem van mij aan die mensen zitten niet stil, en gebruiken het JUIST OOK IN DE RUI en KWEEK.

En vergeet nietr iedere dag de BEUTEBAK HE !!!!!!! ( nieuwe verpakking he)

Terug