Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 30 oktober 2018

30-10-2018

Goedendag iedereen,

Afgelopen weekend de beurs te Kassel gehad, wederom een groot succes. ONGELOFELIJK hoe daat met Beute duiven gepresteerd is en Beute producten. Tientallen liefhebbers aan de stand om dat even te vertellen.

Zaterdag tegen 12.00 uur waren we al helemaal uitverkocht met LTW en tegen 16.00 uur de eerste dag al met OLYMPIC MG Mix. We hadden genoeg mee.....dachten we.

op www.brieftaubenmeister.de moeten al die andere liefhebbers even hun bestelling doorgeven, onze DUITSE WEBSHOP !!

Ik had ook enkele jongen meegenomen, ze zagen er geweldig uit, al zeg ik het zelf. Maar ook de andere liefhebbers kwamen kijken en voelen hoe duiven met een 8 er uit zien en voelen.

Op dit ogenblik heb ik drie prachtige duivinnen te koop van 2016 en zes doffers, allen prachtige duiven. Dit zijn jongen van de vliegduiven , geboren Augustus 2016 en hebben bij de heer Klijnsma uit Joure gezeten.  Als er iemand nog een doffer, duivin of koppel nodig heeft, stuur maar een mail. Ze zijn te koop. En nog enkele prachtige jongen van dit jaar ! 2018 van de vliegers en kwekers( laatste ronde) en nog een paar zomerjongen klaar voor de kweek.

Iedere dag visite hier, vanmorgen liefhebbers uit Haren en Klazinaveen, de man uit Klazinaveen zal even moeten zoeken, zo,n 75% was niet echt bruikbaar. Maar dat geeft niet, was de eerste keer dat hij op bezoek kwam en dan is het vaker zo.

a.s. Weekend even naar Kalmthout, altijd gezellig, en vaak ook wel goede duiven. Veel liefhebbers daar van buiten de eigen club. Net over de grens dus kom gewoon even kijken.

Morgenvroeg bezoek uit Zwolle van een bekende speler !

 

 

Terug