Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 22 november 2018

22-11-2018

Goedendag iedereen,

Wat is het koud. de duiven eten veel meer merk ik wel. bij de zelfde hoeveelheid lopen ze nog achter me aan.

In bad duiken ze gelijk weer, onvoorstelbaar soms he, zo koud en dan gewoon plons !

Vandaag weer enkele duiven mogen bekijken, twee van uitzonderlijke klasse. Twee duivinnen uit de lijn van de vechtmachine bij een jonge man uit Velp. Beginner met 24 koppels kwekers waar we 8 koppels van hebben gemaakt voor de toekomst, hij had er veel te veel. 

Met de duiven producten gaat het ontzettend goed. Jaren geleden lag de verkoop stil rond deze tijd, maar nu het gaat maar door, iedere dag opnieuw. De liefhebbers die ze proberen zien het zelf natuurlijk, de beute producten brengen wat extra !! ook in de rui en kweek. Uw toekomst begint nu !!

Selecteren, goed verzorgen, gezond maken en houden, goed voeren en Beute producten. en dan geluk dat er een topper bij zit.

Vergeet uw duiven niet te enten ! en geef ze eens een wormpil van de Weerd ( en dan na twee weken nog een keer) en zorg dat ze luis vrij worden.

Straks kweken? Zet ze nu op 7 dagen Clean Balance daarna 14 dagen LTW en iedere tweede dag Olympic MG Mix over het voer en èèn of twee dagen per week CVS door het water, mag gewoon door de ltw.

LTW LUCHTWEGEN-TRAININGLUST, WEERSTAND

CVS VITAMINEN !!

Succes

Terug