Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 28 november 2018

28-11-2018

Woensdag de 28e

Goedendag iedereen,

Diverse liefhebbers hebben hun duiven reeds samen voor de kweek, anderen waaronder ik zelf wacht nog even. Door omstandigheden gaat het hier een aantal weken later worden. De duiven zijn er wel klaar voor, vanmorgen nog weer even bekeken en ze zijn echt prachtig.

Vanmorgen om 09.45 stond de eerste bezoeker voor de deur, hij had 6 uur gereden !! 600 km. Om zijn duiven te laten beoordelen. Ongelofelijk. Hij had het eerder laten doen hier en dat was zo goed bevallen dat hij opnieuw 12 uur ging rijden vandaag !!! En dat voor de duiven.

Vier andere bezoekers, ongeveer een uur rijden vonden het ver, vanuit groningen helemaal naar Drenthe. Hun duiven zagen er minder fit uit, op mijn vraag: wanneer bij de duiven dokter geweest kwam ook weer het : Het is te ver rijden. Goede duiven, maar niet fit brengen het niet hè. Ik vertelde dat je ook gewoon mest op kunt sturen naar vd Sluis of de Weerd. En dat je duiven ook gewoon blind kon kuren met een worm, geel en cox pil. Als de reis te ver is, moet je soms iets anders doen.

Later meer

Terug