Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 30 januari 2019

30-1-2019

Goedendag iedereen,

Het is alweer de 30e Januari, wat gaat de tijd toch snel hè 

Hier druk bezig met de duiven maar ook met de producten. Per dag zie je meer bestellingen binnen komen, de liefhebbers denken ook aan het komende seizoen. De laatste jaren zien we een enorme toename aan gebruik tijdens Rui en Kweek van de Beute Producten. Soms is het zien van duiven bij andere liefhebbers al genoeg, men ziet dan super strakke en glanzende duiven, mooie jongen, goede mest en schone poten. Dat wil je zelf ook op je hokken. 

Een bad met Beute Bathsalt doet al wonderen, en dan het gebruik van LTW en de Olympic MG Mix geeft duiven al zoveel extra,s dat je ze snel mooier ziet worden.

Liefhebbers die nu jongen hebben, of aan het kweken zijn, of bijna gaan koppelen zullen erg veel baat hebben bij deze producten. Je moet het gewoon even een keer zien.

Vanmorgen had ik een groot kampioen op bezoek, hij keek even bij de kwekers en vliegers en was erg onder de indruk: Wat zien ze er ongelofelijk goed uit. Toen nog even met hem naar de 21 jongen die er zitten van Eijerkamp, en ook deze zien er geweldig uit. 

De gespeende jongen krijgen hier ook om de dag LTW door het water( hadden ze Bij Eijerkamp in het nest ook reeds gehad) en twee keer per week Olympic MG Mix over het voer met Lecithine olie. En ook de jongen krijgen iedere woensdag CVS vitaminen.

Wanneer de gespeende jongen dunne mest zouden krijgen dan gaat er colicontrol over het voer, en dat gebruik ik dan ook om de Olympic MG Mix mee aan te plakken( Ik gebruik dan wel ruim meer dan dat op de verpakking staat) 

Hier op deze site kunt u uw BEUTE PRODUCTEN BESTELLEN, Klik aan wat u hebben wil, het gaat in het winkelwagentje, u gaat door naar de betaling en binnen twee dagen is het bij uw thuis.

Dus vandaag bestellen, dit weekend vast beginnen met BEUTE PRODUCTEN

 

Terug