Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 4 maart 2019

4-3-2019

Goedendag vrienden en vriendinnen

De voorjaarsbeurs gehad, wat een mega succes, nog nooit zo veel mensen aan de stand gehad. En NOG VEEL BELANGRIJKER : Niemand had klachten, alleen zeer tevreden tot geweldig en prachtig.

De LTW, OLYMPIC MG MIX, LECITHINE OLIE en ELECTROBOOST blijft een ongelofelijk succes, de colicontrol en oogdruppels gaan meer straks tijdens de jonge duiven vluchten, de Power pills werden voor het eerst verkocht en waren totaal leeg verkocht.

De CVS en Clean Balance gaan meer en meer, eerst willen de mensen het eens zien, testen en komen allemaal er om terug.

En Bathsalt(Badzout) tja, ook geweldig natuurlijk, vooral bij de fanatieke mannen en vrouwen.

Zeer opvallend is het aantal marathon spelers wat Beute producten gebruikt. De 1e en 2e gouden duif winnaars internationale vluchten gebruiken het, geweldige resultaten vooral LTW reeds !!! de tweede kampioen gebruikt het gehele jaar door om de dag.

En hier in Nederland, ik kan zeggen bijna iedereen.

Natuurlijk zijn er veel producten op de markt, ook veel jammergenoeg matige producten, en soms is het niet wat het lijkt, soms gebruiken mensen merk A en staan in de stand bij merk B of zetten zelf wat op de markt. Ieder jaar heb je enkele nieuwe, maar die vallen bijna allemaal weer af.

Van vrijdag middag tot en met zondag middag was het erg gezellig en mega druk. Geen enkele wanklank gehoord, of het moeten de vechtende mannen zijn in vd Valk, of de diefstallen op de beurs, of de aanvaring tussen een jonge blaaskaak en een oudere ondernemer, maar ach dat was alles.

Veel vrienden gezien, en nog veeeel meer nieuwe vrienden gemaakt. 

VANDAAG BEGINNEN WE MET 14 DAGEN LTW DOOR HET WATER, en vandaag beginnen we met het SCHEMA-MAART ! Op Woensdag de CVS DOOR HET WATER.

Nog even gesproken met Werner Janssen over CLEAN BALANCE, gaat prima GELIJK MET LTW vertelde hij. Er zijn enkele testen gedaan vorig seizoen. Hier nog even 14 dagen LTW en daarna 7 dagen CLEAN BALANCE

U kunt de producten ook gewoon bij me ophalen he, wel even een berichtje !

Storm vandaag, maar de ouden gaan er toch even uit, vinden ze wel leuk denk ik.

Later meer

Terug