Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 12 maart 2019

12-3-2019

Goedemorgen iedereen,

nog eventjes en we beginnen weer met de vluchten. Ik kan bijna niet wachten moet ik eerlijk zeggen. Hier staan de duiven al even op weduwschap, zitten er gereed voor. vanaf maandag de 4e Maart hebben ze LTW door het water en dit voor 14 dagen. Daarna gaat er een week Clean Balance door het water. In Belgie, Duitsland en Nederland zeggen ze al soms "het Beute opstartsysteem" , vond het wel leuk toen ik het las. Op woensdag gaat er hier altijd CVS bij door, dat zijn speciaal voor duiven gemaakte vitaminen.

U kunt het systeem hier op de site wel vinden, ook vaak hier bij LAATSTE NIEUWS. Lees het eens door en kijk wat u mee pakt in uw systeem.

Willen de duiven niet of te weinig trainen? kijk of ze gezond zijn, kijk of de voeding goed is, en geef ze eens 14 tot 21 dagen LTW door het water, en ze gaan echt wel hoor.

Over het NPO bestuur, afdelingen, vliegprogramma,s , invliegduiven etc zeg ik niets meer. Al sinds eind jaren 80 schrijf ik wat ik er van vind, in het begin kon het nog, de laatste jaren( door internet) is het niet meer te doen. Als je leest wat men allemaal schrijft.... ach ach, ik schaam me soms dat ik postduivenmelker ben. Mensen met duiven( of soms zelfs niet eens meer), nemen een biertje extra, gaan er voor zitten en spuien hun gal, niet dat ze ergens verstand van hebben, nee deze aangeschoten, simpele, op school geplaagde lieden zeggen alles wat in hun op komt. En dat is soms te erg voor woorden. Een aantal van die aangeschoten maffe mensen heb ik maar geblokt, duivensport IS ZO ONTZETTEND MOOI en ik wil me niet steeds storen aan war-taal.

Ik ga er van uit dat het NPO bestuur, de afdeling besturen, de secties etc etc hun uiterste best doen om het zo mooi mogelijk te maken, zo eerlijk als het kan, betaalbaar en uitvoerbaar. Ze luisteren naar iedereen, nemen het mee, en kijken wat kan, wat moet en wat niet kan. Ik las gister een stukje van een Elvis-fan, hij was weer extreem negatief over dit bestuur. Maar dat is hij over de laatste 5/6 besturen, een nieuw NPO bestuur neemt plaats, en de andere dag begint hij met schoppen, wat is er toch loos met dit soort gasten? Stop aub met de duivensport, please. We moeten met zijn allen de schouders er onder zetten. Die dat niet willen stoppen maar met de sport, en liever vandaag nog. dan kunnen we met een mooie groep verder.

Vind ik alles goed wat ze zeggen, doen of bedenken? nee natuurlijk niet, ik zie soms ook iets totaal anders. Er over praten kunnen we natuurlijk, maar schelden, kwetsen en dreigen?? nee dat doen alleen mafketels, en dat bent u niet toch?

Later meer

Terug