Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 8 april 2019

8-4-2019

Goedendag iedereen,

Gisteren even op bezoek geweest bij Sip en Monique de Jonge in Nieuw Amsterdam. Door persoonlijke omstandigheden moest er een groot deel van de duiven weg. De ploeg vliegers 50% ingekort. Prachtige duiven hoofdzakelijk van AP Overwater. Heel gezellig buiten gezeten, duiven bekeken, de twee giga grote honden keken mee haha. 

In Belgie hadden ze gister matige vluchten , het weer was niet optimaal. Duiven hadden een slecht vertrek, enkelen begonnen binnen een uur al over een rampvlucht... Gisteravond bleek de schade erg mee te vallen. Enkele klanten een berichtje gezonden, die hadden alles of bijna alles terug. 

Mensen praten veel te snel over rampvluchten. Eerst drie/vier dagen wachten, dan pas klagen.

Vanmorgen een berichtje gelezen op facebook , ging over dure bijproducten... de man gaf medicatie, ontsmetting, donderdag voor de koppies, elke drie weken een geel tablet... dat kost niks zeker?  Ik geef bijproducten/ natuurlijke producten, en als dokter Wolf wat zou vinden ook medicatie... maar hij vind nooit wat. Ik denk dat ik nu veel goedkoper uit ben met natuurlijke producten als vroeger met medicatie/kuurtjes. 

Reken de Beute producten eens uit per week, of per dag... dan is het zeer weinig. en tel daar bij op het plezier dat u krijgt van mooie prestaties... tja

Ik ga even koffie pakken, later. ( ps de duiven vlogen vanmorgen al weer 75 minuten) 

Terug