Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 29 mei 2019

29-5-2019

Goedendag iedereen,

update 13.30 uur. De jongen naar de Witte Paarden gehad, dat is een 8 km schat ik zo., alle 85 weer thuis. Bert Bloemert uit Staphorst bracht een ring voor de Taartvluchten. Geringd bij 14-734 Hangover

Alles weer in bad gezeten, jong en oud en kwekers. De vliegers deze week reeds de derde keer.

De duivinnen hebben deze week eenmalig Fungi poeder van Vincent Schroeder door de LTW op dinsdag en woensdag. Vorige week de doffers gedaan. As zaterdag ga ik de duiven weer uitroken met Koudijs droogontsmetter ook de jonge duiven.

_____________________________________________

Het weer lijkt prachtig te worden, vandaag maar zeker ook het weekend.

Vanavond op radio 1 langs de lijn een stukje over de duivensport. Eline de Zeeuw is afgelopen vrijdag hier geweest voor een gesprek met Jim en mij over duivensport en jeugd. Over hulp, misvattingen etc etc. Die anderhalf uur opname is terug gebracht tot enkele minuten, dus even afwachten wat we horen en hoe het gesneden is.

Heel veel reacties gehad over afgelopen zaterdag toen we de snelste hadden van de Afdeling Friesland maar ook de snelste met afdeling 10 samen. Geweldig wat een reacties. Opvallend was ook dat overal zoveel super prestaties behaald werden met BEUTE producten. Johan den Hartog had zijn eerste 5 getekenden een Powerpil opgestoken op woensdag samen met een Herstel power capsule. Natuurlijk zijn beste 5 dat is duidelijk, maar ze dan ook zo goed pakken. Evert Jan Eijerkamp zegt dan: Het heeft in ieder geval niet geschaad. Eijerkamp met Kees en Oliver hebben het weer geweldig gedaan, op beide vluchten hoor maar de korte vlucht was overweldigend. 

Later meer, de jongen pakken ff 

 

 

Terug