Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 22 augustus 2019

22-8-2019

Prachtig weer de komende dagen, genieten dus.

Morgen inzetten voor de natour, geen vlucht voor de jongen, ik vind het toch raar. Nu met die Oostenwind en warmte had je misschien een prachtige 300/400 km vlucht kunnen hebben, dus maar hopen dat het volgende week ook nog zo mooi is.

Ik zag gister om Facebook al weer gesprekken over de warmte, losplaats, vlieglijn etc. Ik probeer het vaker dat zeg ik eerlijk, maar ik probeer er niets meer van te zeggen.

Er komt alleen gezeur of strijd van, scheve gezichten en soms erger. Laat ik maar gewoon over duiven, duivensport en mijn producten schrijven. ( ja mijn producten, dit is namelijk een Webshop site, met een dagboek okè maar het gaat om de webshop).

Hier zijn gisteren een aantal oude kwekers gehaald, ik ga verjongen in het kweekhok en dan gaan de ouderen er uit. Maar let op hè ze zitten er niet voor niks 6 jaar... Gisteren is Furieus met zijn virginie vertrokken, en de twee gezusters uit Damon x Elioenai. Alle vier prima duiven met goede nazaten, maar ze moeten plaats maken voor duiven die nu uit het vlieghok komen of jonge duiven van 2019. 

Er gaan er nog een aantal uit, de man die ze gisteren haalde zei: voor je ze aanbied, stuur mij eerst even een bericht. Hij is er zo goed mee dat hij de oudjes graag wil hebben

Even de jongen binnen halen

Terug