Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 30 januari 2020

30-1-2020

Goedemorgen

In het weekend van 8 en 9 februari staat COOLBIRD op de Fugare te Kortrijk Belgie. Bij de stand van Coolbird is het complete BEUTE gamma te verkrijgen. Dus voor al onze Belgische vrienden en andere bezoekers van de Fugare haal uw Beute producten vast voor het nieuwe seizoen.

De bestellingen beginnen nu dagelijks binnen te knallen, de liefhebbers worden wakker , Natuurlijk zijn de meesten zo fanatiek met hun sport bezig dat ze de producten ook in de rui en kweek geven. Maar vooral tijdens de vluchten gaat het gebruik bij alle liefhebbers omhoog.

De belangrijkste producten ofwel het basis Beute-Systeem bestaat uit LTW ( afkorting voor LUCHTWEGEN, TRAININGS-LUST en WEERSTAND), Olympic MG Mix ( Poeder voor over het voer, de beste mix ter wereld volgens tientallen nationaal kampioenen, bestaat uit Dierlijke Eiwitten, Calcium, Magnesium, speciale Vitaminen en andere geheime toevoegingen ps het Eiwit is de 96% samenstelling). Als derde product in het basis systeem de LECITHINE-OLIE (Olieen met Lecithine van de beste kwaliteit die bestaat, dik, stroperig, iets meer werk maar verreweg de beste). Als vierde product in het basis systeem nemen we de Clean Balance( om duiven terug zuiver te zetten na de vluchten en uitgebreid voor de vluchten). 

Dus het basis systeem bestaat uit LTW, OLYMPIC MG MIX, LECITHINE OLIE en CLEAN BALANCE.

Bij de jonge duiven kunnen we zeggen dat COLICONTROL misschien wel het nummer 1 product is, in de tijd van spenen tot en met de vluchten. Tijdens de vluchten is het systeem jonge duiven en oude duiven gelijk.

De andere producten zijn zeer belangrijk vooral bij warm weer (ELECTROBOOST en Oogdruppels), Of bij zwaardere vluchten met langere vliegtijd( Herstel Power Capsules en Powerpills). 

Op de voorjaarsbeurs komen we met de Beute YELLOW DROPS, flesjes van 35 ml, met speciale ( minder vlekken verpakking). Dit product gaat in beide neusgaten en dat 1 keer per week. Wanneer de duiven schoon aan de start komen is dit product een super methode om de duiven "Geel"  vrij te houden, en top werking tegen problemen met schimmel.

Het product Vita sport zal verdwijnen, bijna alle liefhebbers gebruiken de Olympic MG mix( waar de Vita Sport in zit). Er zijn nog enkele verkrijgbaar in de winkels en op Coolbird, maar zal in de loop van het jaar verdwijnen

straks meer eerst koffie

Terug