Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 9 mei 2020

9-5-2020

Goedendag iedereen,

het lijkt er nu toch op dat we gaan beginnen. Donderdag hoorden we de geruchten reeds, en gister kwam het bericht: vanaf 11 Mei kunnen we starten.

Nog even afwachten hoe en wat natuurlijk. Mogen alle afdelingen? Zijn alle afdelingen er gereed voor? Hoe met de afdelingen 1,2,3,4 ? gaan die vanuit het Oosten spelen? of krijgen we alsnog groen licht om belgie in te gaan? Alle liefhebbers hebben gehoord dat... Laten we maar gewoon wachten op wat er van het NPO of onze afdeling komt.

Gisteren dus groen licht, en het gezeik begint reeds: "het gaat teveel tijd kosten" , "moeten we in de auto blijven wachten, ook in hitte", "Wie gaat ze in de container zetten?" "we mogen Belgie niet in, en nu?" man man man wees blij dat we kunnen spelen, dan maar geen kampioen schappen, dan maar geen nationaal vliegprogramma. Eerst zeuren ze dat 1 April te vroeg is om te beginnen en willen ze 1 Mei. Nu hebben we corona en mochten we niet vliegen en wilde iedereen 1 April reeds beginnen. Nu willen ze Duitsland niet in want dat kost veren etc etc HOU ZE DAN THUIS, SPEEL NIET TOT BELGIE WEER OPEN GAAT EN CORONA ACHTER DE RUG IS.

Als onze afdeling zou zeggen: Ieder lid maximaal 20 duiven, dan kom ik met 20 duiven. Als de afdeling zou zeggen: Auto inladen met gezinsleden, dan helpt Petra met laden, of ik bel mijn broer van 66 jaar oud  en die komt iedere week helpen

Doe nu eens niet zo achterlijk, zoek een oplossing, met een glimlach op uw gezicht of blijf thuis. Geniet van uw duiven, geniet er van dat er vluchten komen, en denk volgend jaar maar eens aan kampioen schappen, zuid west richting, Frankrijk etc.

Terug